معرفی و اطلاعات کامل شهر نیمبلوک

4.5K

نیمبلوک

نیمبلوک شهری در بخش نیمبلوک(به مرکزیت شهر خضری دشت بیاض) در شهرستان قائنات استان خراسان جنوبی ایران واقع شده است. پیش از شهر شدن نام این روستا «اس...

با سلام خدمت شما بیننده گرامی ! اطلاعات نمایشی در زیر از ویکی پدیا جمع آوری شده و ممکن است قدیمی یا صحیح نباشند. لطفا با نشر صحیح اطلاعات ما را یاری کنید.

معرفی شهر نیمبلوک

نیمبلوک


نیمبلوک شهری در بخش نیمبلوک(به مرکزیت شهر خضری دشت بیاض) در شهرستان قائنات استان خراسان جنوبی ایران واقع شده است. پیش از شهر شدن نام این روستا «اسلام‌آباد» بوده‌است.

  • شهر_نیمبلوک

  • موقعیت جغرافیایی و تاریخی شهر نیمبلوک: نیمبلوک در حدفاصل(15دقیقه33درجه تا12دقیقه و24 درجه)عرض شمالی و(38 دقیقه و58درجه تا56 دقیقه و60 درجه)طول شرقی واقع شده‌است،شهر نیمبلوک در شمال استان خراسان جنوبی قرارگرفته وفاصله آن از شهرستان بیرجند(مرکز استان)135 کیلومترو از شهر قاین(مرکز شهرستان)35 کیلومتر بوده که دارای204 هکتار محدوده خدماتی می‌باشد . بنای اولیه شهر نیمبلوک: بعد از زلزله شهریور 1347 جنوب خراسان که منجر به خسارات جانی و مالی فراوان گردید و بیشتر آبادی‌های منطقه را با خاک یکسان کرد .حدود 5 ماه بعد از این زلزله توسط یک شرکت آنکارایی به دستور دولت وقت بنا نهاده شد به این ترتیب دولت وقت بازماندگان زلزله رادر سال 1349 خورشیدی در دو قسمت به نام‌های شاه آباد (1 (و شاه آباد (2 (اسکان داد و به منظور امرار معاش آنان طرح تأسیس شرکت‌های سهامی زراعی رادرهمین مناطق به اجرا درآورد.منظور از شاه آباد (1 (شهرخضری"مرکز بخش نیمبلوک" و شاه آباد(2 (شهر نیمبلوک می‌باشد . ساکنین اصلی شاه آباد (2 (بازماندگان روستهای صلایانی،اسداباد،سفیددشت،و میان دشت بودند که به صورت یک کاسه درآمدند و بعد از شروع فعالیت‌های شرکت سهامی زراعی که نیازمند کشاورزان بیشتر بود به تدریج مهاجرانی از روستاهای اطراف در این محل ساکن شدند.

    مردم پس از انقلاب اسلامی ایران و سقوط رژیم شاهنشاهی نام این روستا را از شاه آباد (2(به اسلام آباد تغییر دادند که در سال 1383 پس از ارتقاء از دهستان به شهر به نیمبلوک تغییر نام یافت .

    پوشش گیاهی:

    پوشش گیاهی این منطقه عموماًدرختان سوزنی برگ،کاج و سرو و به ندرت درختچه‌های گز دیده می‌شود

    جمعیت: طبق آمار گرفته شده در سال ۱۳۹۰ کل جمعیت نیمبلوک حدود 5010 نفر و تعداد خانوار آن 1351 می‌باشد . فرهنگ و گویش : فرهنگ مردم نیمبلوک آمیخته ای از ملی وطنی و دینی که ضرب المثل‌ها و آداب و رسوم و رفتارهای اجتماعی به خوبی مبین آن است که تاکنون هویت خود را حفظ کرده و در عین حال مردمی آرام،محتاط،قانع،ساده وخونسرد، دانش دوست و بادیانت دارد.

    در آمد مردم شهر : در آمد مردم از طریق کشاورزی و کاشت محصولاتی از قبیل ؛ گندم، جو، چغندر، پسته، زرشک و زعفران می‌باشد همچنین مردم این منطقه به شغل کامیونداری و دام داری و دام پروری مشغول هستند.


    @akhbar_Nimbolook

    جمعیت

    بر پایه سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵ جمعیت این شهر ۴٬۷۶۲ نفر (در ۱٬۳۳۲ خانوار) بوده‌است.

    منابع

    پیوند به بیرون

    • وبگاه شهرداری نیمبلوک

    خاطرات شما از سفر به نیمبلوک نگارش خاطره

    خاطره خود را برای دیگران بنویسید تا اگر کسی دوست داشت به این شهر سفر کند.
    برای نوشتن خاطره ابتدا ثبت نام کنید.