378
روستای مهارلو از توابع بخش کوهنجان شهرستان سروستان است.دریاچهٔ مهارلو که به نام روستا و در مجاورت آن است، مهمترین جاذبهٔ طبیعی منط...
روستای مهارلو از توابع بخش کوهنجان شهرستان سروستان است.
دریاچهٔ مهارلو که به نام روستا و در مجاورت آن است، مهمترین جاذبهٔ طبیعی منطقه، و یکی از جاذبههای طبیعی کشور است.
چشمهٔ آب معدنی، امامزاده خدیجه بانو، کوه چنار، کاروانسرای شاه عباسی، تل شرقی، قلعهٔ شاهرخ پسر تیمور لنگ و بقعهٔ بیبی شریفه خاتون از دیگر جاذبههای گردشگری این روستا هستند.
اقتصاد روستای مهارلو بر پایهٔ دامداری، باغداری و کشاورزی استوار است. وجود باغات بادام و انار و انجیر و وجود دامپروریهایهای سنتی و صنعتی و همچنین وجود دریاچهٔ مهارلو و معادن استیحصال نمک، باعث شده روستای مهارلو قطب اقتصادی مهمی در شهرستان بهشمار آید.
مذهب رسمی مردم مهارلو اسلام شیعه است و آرامگاه خدیجه بانو و بیبی شریفه از اماکن تاریخی و مذهبی روستا است.
روستای مهارلو با داشتن یک چشمهٔ آب سرد سرپوشیدهٔ سنتی با عنصر گوگردی و خواص درمان بیماریهای پوستی مورد توجه مردم و گردشگران است.
دریاچهٔ زیبای مهارلو و یکی از تأمینکنندههای نمک صنعتی در کشور با داشتن رنگ صورتی یک منبع اقتصادی برای منطقه محسوب میشود و همچنین دریاچهٔ مهارلو نزدیک بودن به شهر شیراز و جادهٔ منتهی به دریاچه با عبور از درختان بادام و انار حوالی دریاچه باعث شده مهارلو به عنوان یکی از مهمترین قطبهای گردشگری کشور بهحساب آید.
روستای مهارلو قدمتی تاریخی پیش از اسلام و پس از اسلام دارد. وجود خرابههای قدیمی کاروانسرای پشت پر متعلق به دوران ساسانی و قلعهٔ شاهرخی متعلق به زمان تیموریان و کاروانسرای شاه عباسی و قبرستان قدیمی مهارلو با آرامگاههای بسیار قدیمی متعلق به سدههای پنجم و ششم هجری که همهٔ موارد ذکر شده دارای ثبت ملی میباشند، نشاندهندهٔ تاریخ غنی روستای مهارلو میباشد.