سالاد کاپریس
این سالاد رو حتما تجربه کنید
مواد لازم برای تهیه سالاد کاپریس
گوجهفرنگی درشت: ۲ عدد
پنیر موتزارلا: ۲۰۰ گرم
ریحان: یک دسته کوچک
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن زیتون: به میزان لازم
طرز تهیه سالاد کاپریس
گوجهفرنگی را به ضخامت ۵ میلیمتر ورقهورقه کرده و سر و ته آن را دور بیندازید.
گلولههای پنیر را از آب درآورده و خشک کنید، سپس آنها را به ضخامت گوجهفرنگیها ورقهورقه کنید.
برگهای ریحان را از ساقه جدا کنید. در یک بشقاب یک لایه گوجهفرنگی چیده و روی آن را پنیر قرار دهید. کمی نمک و فلفل سیاه نیمکوب روی آن بپاشید و برگهای ریحان را روی آن بچینید. کمی روغن زیتون را روی آن ریخته و با نان سیاه سرو کنید.
فوت آشپزی
۱. برای پر بارتر کردن این سالاد میتوانید از ریحان یا جعفری ساطوری، زیتون حلقهحلقه و سس خردل استفاده کنید.
۲. برای تهیه این سالاد از گوجهفرنگی سفت و رسیده استفاده کنید تا دانههای آن از درون گوجهفرنگی خارج نشود.
ویدئوهای مرتبط از سایت آپارات
ممکن است ویدئوهایی که در زیر آمده ارتباطی با این شهر باشد. این ویدئوها براساس هشتگ پیدا می شوند.