1.5K
تا به حال تاریخچه بیف استروگانف - این غذای روسی که این روزها در فهرست غذاهای رسمی ما نیز قرار گرفته است - را شنیده اید؟ این طور که می گویند در پایان قرن نو...
تا به حال تاریخچه بیف استروگانف - این غذای روسی که این روزها در فهرست غذاهای رسمی ما نیز قرار گرفته است - را شنیده اید؟ این طور که می گویند در پایان قرن نوزدهم در شهر ادسا، آشپزی به نام الکساندر استروگانف، خوراک خوشمزهای از بیف (گوشت گوساله)، پیاز و خامه درست کرد که به عنوان غذای اختصاصی، نام فامیل خود را بر آن گذاشت. بعدها به ترکیب این غذا سیب زمینی سرخ شده نیز اضافه شد.
گوشت ریز قطعه شده: نیم کیلو
پیاز متوسط: یک عدد
کره: یک قاشق سوپخوری
روغن: یک قاشق سوپخوری
قارچ: 250 گرم
جعفری: یک قاشق سوپخوری، خرد شده
سیب زمینی خلال شده: 2 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای سس:
کره: 2 قاشق سوپخوری
خامه ترش: 2 قاشق سوپخوری
آرد سفید: 2 قاشق سوپخوری
شیر: 4/3 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
• قارچهای خرد شده را با مقداری نمک و کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
• در این میان، پیاز را در تابهای دیگر سرخ کنید.
• گوشتهای تکه شده را به پیازها اضافه کنید و به مدت یک دقیقه آنها را سرخ کنید.
• به مخلوط گوشت و پیاز، مقداری آب، نمک و فلفل اضافه کنید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید به مدت 45 دقیقه، گوشت به طور کامل بپزد.
• برای تهیه سس، کره را در یک قابلمه ریخته، ذوب کنید، سپس آرد را به کره اضافه کنید و هم بزنید تا نرم و روان شوند.
شیر ونمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید به مدت یک دقیقه بجوشد سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و خامه را درون سس بریزید.
• گوشت و سس و قارچها را با هم مخلوط کنید.
• روی آن سیب زمینی سرخ کرده خلال و کمی جعفری خرد شده بریزید و میل کنید.