2.3K
...
گوشت فیله بره
ماست ساده و پر چرب دو لیوان
سیر رنده شده 3 حبه
پوره گوجه فرنگی یک لیوان یا دو ق رب گوجه فرنگی
ادویه مخصوص کبابی یا ادویه گرام ماسالا و یا ادویه تندوری
زنجبیل رنده شده یک بوته
آب لیموترش تازه و پوست رنده شده آن
روغن زیتون
نمک
پاپریکا یا فلفل قرمز ( غیر تند )
فلفل قرمز تند
پیاز تازه کبابی
فلفل سبز و قرمز کبابی
ادویه جات را آماده کرده وگوشت فیله بره را قطعه کبابی برش بزنید و داخل ماست ریخته و مخلوط و مارینه کنید .در صورت تمایل رب گوجه فرنگی یا پوره گوجه فرنگی هم رنگ قشنگی به کباب خواهد داد . این مایه را میتوان با گوشت به مدت چندین ساعت در یخچال قرار داد .حدود 3 تا 4 ساعت این مایه ماریناد را در یخچال نگهدارید سپس به سیخ بکشید . بین هر قطعه گوشت بره یک چهارم قاچ پیاز کبابی و فلفل قرمز و سبز سیخ بکشید . روی آتش کباب کنید . پس از طبخ در انتها به گوشت نمک بزنید .در حین کباب کردن مرتب سیخ ها را زیر رو کنید .