دهیاران، ورود و خروج مردم به روستاها را کنترل کنند

📰 دهیاران، ورود و خروج مردم به روستاها را کنترل کنند

ایرنا فارسی

👁️ ۵۱۱ بازدید ⭐ ویژه 🏷️ 71 📅 ۲۰۲۰/۰۳/۲۷
یزد- ایرنا- ستاد استانی پیشگیری و مقابله از بیماری کرونا در یزد روز جمعه در اطلاعیه ۷۲ خود از دهیاری‌های هر روستا با کمک شورای اسلامی و اهالی داوطلب خواست نسبت به کنترل ورود و خروج روستاها اقدام و فقط افراد ساکن آن منطقه امکان ورود به روستا را داشته باشند.

در این اطلاعیه آمده است: بر اساس تصمیم ستاد مدیریت بیماری کرونا و در راستای کنترل و نظارت بیشتر بر ورودی‌ها و خروجی‌های شهر یزد، تمام ورودی و خروجی‌های این شهر مسدود و تردد فقط از سمت بلوار جانباز (بلوار ورودی و خروجی شهر از سمت تفت ) امکان پذیر است.

همچنین در ورودی شهرهای استان از امروز (جمعه ) هشتم فروردین‌ماه جاری  اقدامات کنترل ترافیک افزایش خواهد شد و  فقط افراد ساکن هر شهر مجاز به ورود به آن شهر هستند و از از ورود افراد غیرساکن آن شهر جلوگیری خواهد شد.

تاکنون ۹۶۸ نفر در استان یزد به کرونا مبتلا شدند و ۹۵ نفر فوت کردند.

استان یزد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت است .