خانه / غذاهای محلی / طرز تهیه دلمه سوسیس و آلو

🍲 طرز تهیه دلمه سوسیس و آلو

توضیحاتی برای این غذا ثبت نشده است.

📊 سختی: 🟡 متوسط
👁️ بازدید: ۱,۴۶۶

🥘 مواد اولیه

سوسیس گوشت دودی هشت عدد 100 گرم / 300 کالری

سس خردل دو قاشق غذاخوری 100 گرم / 182 کالری

آلو برقانی خشک بدون هسته (خیس خورده) 24 عدد 100 گرم / 160 کالری

ژامبون گوشت هشت ورق 100 گرم / 107 کالری

کره نرم شده یک قاشق غذاخوری 100 گرم / 104 کالری



👨‍🍳 دستور پخت

*. سوسیس ها را با کمک یک چاقوی تیز از پهلو شکاف بدهید، این شکاف باید تا عمق سوسیس برود.

*. داخل شکاف سوسیس ها را سس خردل بمالید و درون هر یک، سه عدد آلو قرار دهید.

*. دور سوسیس های پر شده را با ورقه های ژامبون بپیچید و محکم کنید.

*. برای محکم تر شدن می توانید دور دلمه ها را با نخ تمیزی محکم کنید.

*. فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 260 درجه فارنهایت روشن کنید تا داغ شود.

*. اطراف سوسیس ها را با کره چرب کنید و آنها را درون سینی فر بچینید.

*. سینی را به مدت 15 الی 18 دقیقه یا تا زمانی که دلمه های سوسیس طلایی شوند، درون فر قرار دهید.
طرز تهیه دلمه سوسیس و آلو

💬 نظرات و تجربیات کاربران

برای ثبت نظر باید وارد حساب کاربری خود شوید

ورود / ثبت‌نام
💬

هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید!