🍲 ترشـی مخلـوط
ترشی یکی از خوشمزه ترین همراهان غذاهای ایرانی است که خوردنش علاوه فایده های فراوان ، باعث اشتهای زیاد و طعم خوب همراه غذاست.
📊 سختی:
🟡 متوسط
👁️ بازدید:
۱,۷۹۹
🥘 مواد اولیه
گلكلم خرد شده: 500 گرم
هويج حلقه شده: 300 گرم
بادنجان حلقه شده: 300 گرم
خيار حلقه شده: 200 گرم
پودر تخم گشنيز: يك قاشق چايخوري
ساقه كرفس خرد شده: 200 گرم
سير: يك بوته
فلفل سبز تند: 100 گرم
سبزيجات معطر شامل (ترخون، مرزه و شويد): به ميزان لازم
سركه سفيد: به ميزان لازم
نمك: يك قاشق غذاخوري
هويج حلقه شده: 300 گرم
بادنجان حلقه شده: 300 گرم
خيار حلقه شده: 200 گرم
پودر تخم گشنيز: يك قاشق چايخوري
ساقه كرفس خرد شده: 200 گرم
سير: يك بوته
فلفل سبز تند: 100 گرم
سبزيجات معطر شامل (ترخون، مرزه و شويد): به ميزان لازم
سركه سفيد: به ميزان لازم
نمك: يك قاشق غذاخوري
👨🍳 دستور پخت
تمام سبزيجات را پس از شستن خشك كرده و سپس در ظرف مورد نظر ميريزيم. سركه را جوشانده، پس از جوش آمدن اجازه ميدهيم تا كاملا خنك شود. سركه را روي مواد داخل ظرف ميريزيم و پس از افزودن نمك و پودر گشنيز، روي مواد را با سبزيجات معطر پوشانده و در ظرف را محكم ميبنديم و به مدت دو هفته زمان ميدهيم تا ترشي مخلوط آماده مصرف شود.

💬 نظرات و تجربیات کاربران
برای ثبت نظر باید وارد حساب کاربری خود شوید
ورود / ثبتنام💬
هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید!