خانه / غذاهای محلی / ته چین اسفناج

🍲 ته چین اسفناج

برای ناهار امروز به شما ته چین اسفناج را پیشنهاد می کنیم. این غذا می تواند در ضیافت های کوچک و بزرگ شما هم حسابی آبروداری کند.
📊 سختی: 🟡 متوسط
👁️ بازدید: ۱,۴۵۳

🥘 مواد اولیه

برنج : 4 پیمانه
ماست خامه ای : سه لیوان
مرغ آب پز : 800 گرم خرد شده
نمک : یک قاشق چایخوری
کره : 100 گرم
روغن مایع : یک چهارم لیوان
زعفران آب شده : به میزان لازم
اسفناج پخته و سرخ شده : 500 گرم
پیاز داغ ( سرخ شده ) : 2 قاشق غذاخوری.

👨‍🍳 دستور پخت

1- برنج را با تقریبا 5 پیمانه آب بجوشانید. در حین جوشیدن برنج کره و روغن و نمک را به آن اضافه کنید.
2- بعد از اینکه آب برنج کشیده شد آن را از روی حرارت بردارید.
3- در این مرحله ماست و زعفران را با هم مخلوط کنید طوریکه ماست کاملا زرد رنگ شود.
4- مخلوط ماست و زعفران را در کاسه ای گود به برنج اضافه کنید و آنقدر هم بزنید که همه برنج کاملا زرد رنگ شود.
5- قالب خودتان را به هر شکلی که هست با کره چرب کنید سپس دو سوم از برنج را داخل قاب بریزید.
6- اسفناج و پیاز داغ را با هم مخلوط کرده و کمی نمک به آن اضافه کنید. حالا پیاز و اسفناج را وسط برنج بگذارید و با تکه های خرد شده مرغ بپوشانید.
7- با باقیمانده برنج روی مرغ ها و بقیه مواد را بپوشانید. حالا روی ظرف فویل بکشید و قالب را در طبقه وسط فر به مدت یکساعت و نیم قرار دهید.
8- فراموش نکنید که باید فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده باشید.
ته چین اسفناج

💬 نظرات و تجربیات کاربران

برای ثبت نظر باید وارد حساب کاربری خود شوید

ورود / ثبت‌نام
💬

هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید!