🍲 ته چین
توضیحاتی برای این غذا ثبت نشده است.
📊 سختی:
🟡 متوسط
👁️ بازدید:
۱,۴۷۱
🥘 مواد اولیه
برنج 3پ
گوشت چرخ کرده 200 گرم
1 عدد پیاز متوسط رنده شده
گوجه 2-3 عدد
نمک و فلفل وزرچوبه
کمی زیره و تخم گشنیز
ماست 2 ق غ
روغن مایع 2 ق غ
زعفران 1 ق غ
گلاب 1 ق غ
هل کمی
گوشت چرخ کرده 200 گرم
1 عدد پیاز متوسط رنده شده
گوجه 2-3 عدد
نمک و فلفل وزرچوبه
کمی زیره و تخم گشنیز
ماست 2 ق غ
روغن مایع 2 ق غ
زعفران 1 ق غ
گلاب 1 ق غ
هل کمی
👨🍳 دستور پخت
اول سه پیمان برنج را آبکش میکنیم بعد مواد گوشتی رو آماده میکنیم که شامل گوشت چرخ کرده وپیاز وادویه است را مخلوط کرده و ورز میدهیم تاچسبنده شود (برای چسبندگی بهتر درصد چربی گوشت باید کمی بیشتر باشد) قالب مود نظر را خوب چرب میکنیم گوجه ها را به هر صورت که ته قالب است برش میدهیم و کف قالب میزاریم و بعد مایه گوشتی را میچینیم و کاملا صاف میکنیم.
ماست و روغن و زعفران و گلاب را به همراه هل خوب مخلوط میکنیم و حدود یک پیمانه از برنج آبکش شده را به مواد اضافه میکنیم(این بخش ته دیگ زعفرانی است) و روی گوشت ها آرام ریخته و صاف میکنیم.و در آخر برنج سفید را ریخته صاف میکنیم و کره آبشده و آب را مخلوط کرده روی برنج بریزید. روی قالب را فویل بکشید و داخل فر با درجه 200 و به مدت 1 ساعت قرار دهید.
الهه جمشیدی عراقی
ماست و روغن و زعفران و گلاب را به همراه هل خوب مخلوط میکنیم و حدود یک پیمانه از برنج آبکش شده را به مواد اضافه میکنیم(این بخش ته دیگ زعفرانی است) و روی گوشت ها آرام ریخته و صاف میکنیم.و در آخر برنج سفید را ریخته صاف میکنیم و کره آبشده و آب را مخلوط کرده روی برنج بریزید. روی قالب را فویل بکشید و داخل فر با درجه 200 و به مدت 1 ساعت قرار دهید.
الهه جمشیدی عراقی

💬 نظرات و تجربیات کاربران
برای ثبت نظر باید وارد حساب کاربری خود شوید
ورود / ثبتنام💬
هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید!