خانه / غذاهای محلی / تاس کباب

🍲 تاس کباب

تاس کباب از آن نوع غذاهاییست که مثل یک اتفاق خاص در خانه است، باید همه مواد آن تازه و یک جورهایی حاضر باشند. مثلاً گوجه فرنگی پلاسیده و سفید یا سیب زمینی جوانه زده و کهنه و هویج پلاسیده، به درد آن نمیخورد! تاسکبابی که بوی آن، کل خانه را بگیرد و همسایهها سرک بکشند که به هر بهانهای شده یک کاسه از آن را بگیرند. باید موادش بکر باشد، تا عطر آن عالم و آدم را خبر کند، که «آی مردم، امروز ناهار تاسکباب داریم!»
📊 سختی: 🟡 متوسط
👁️ بازدید: ۱,۹۷۶

🥘 مواد اولیه

گوشت راسته گوسفند (درشت خردشده) — ۵۰۰ گرم
روغن (مخصوص سرخ کردن) — به مقدار لازم
پیاز متوسط (حلقه‌ای خردشده) — ۴ عدد
فلفل سیاه (پودرشده) و نمک — به مقدار لازم
زردچوبه (پودرشده) — ۱ قاشق چای خوری
گرد لیموعمانی یا سماق — ۱ قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی (حلقه‌ای خردشده) — ۴ عدد
سیب زمینی (حلقه‌ای خردشده) — ۳ عدد
آلو خورشی — ۲۰ عدد
هویج متوسط (حلقه‌ای خردشده) — ۲ عدد
رب گوجه فرنگی — ۱ قاشق سوپ خوری
آب گوجه فرنگی — ۲ پیمانه (۵۰۰ میلی لیتر)

👨‍🍳 دستور پخت

۱- گوشت راسته را در قابلمه‌ای مناسب، حاوی روغن داغ چیده، روی آن یک ردیف پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و گرد لیمو یا سماق بریزید؛

۲.سپس گوجه فرنگی و سیب زمینیها را به صورت ردیفی روی آن قرار دهید؛

۳.در آخر آلو و هویج را اضافه کرده، مجدداً نمک، فلفل، زردچوبه و گرد لیمو یا سماق ریخته، سپس رب گوجه فرنگی را در تابه‌ای حاوی روغن داغ تفت داده، سپس به همراه آب گوجه فرنگی (در صورت نیاز مقداری آب) به قابلمه اضافه کرده، حرارت را زیاد کنید تا جوش آید، سپس درِ قابلمه را گذاشته و روی حرارت ملایم قرار داده تا به مدت دو ساعت بپزد؛

۴.سپس در ظرف مورد نظر سرو کنید.
تاسکباب در فر:

فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰درجه فارنهایت) از ۱۵ دقیقه قبل تنظیم کرده، مواد را طبق دستور بالا در ظرف نسوز چرب شده به صورت لایه‌ای قرار دهید، روی آن را بپوشانید تا به مدت یک ساعت و سی دقیقه تا دو ساعت در فر بپزد.

پیشنهاد:

چنانچه پیاز تاسکباب زیاد باشد، تاسکباب خوشمزه‌ تر می‌شود.
تاس کباب

💬 نظرات و تجربیات کاربران

برای ثبت نظر باید وارد حساب کاربری خود شوید

ورود / ثبت‌نام
💬

هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید!