خانه / غذاهای محلی / سوپ رشته

🍲 سوپ رشته

مرغ و پیاز و نمک را حدود 3 الی 4 ساعت می‌پزیم سپس آب مرغ را جدا کرده و گوشت‌های مرغ را نیز خرد کرده و کنار می‌گذاریم.
📊 سختی: 🟡 متوسط
👁️ بازدید: ۱,۹۴۱

🥘 مواد اولیه

اسکلت مرغ یک عدد
رب گوجه‌فرنگی 4 قاشق غذاخوری
رشته سوپی چهار فنجان
جعفری خردکرده چهار قاشق
نخودفرنگی یک فنجان
جو پرک یک فنجان
نمک به مقدار لازم
پیاز یک عدد

👨‍🍳 دستور پخت

مرغ و پیاز و نمک را حدود 3 الی 4 ساعت می‌پزیم سپس آب مرغ را جدا کرده و گوشت‌های مرغ را نیز خرد کرده و کنار می‌گذاریم.
جو پرک را به آب مرغ اضافه می‌کنیم. سوپ باید حدود دو ساعت بپزد تا لعاب بیندازد.
رب گوجه‌فرنگی، مرغ خردشده، رشته سوپی و نخودفرنگی پخته‌شده را نیز اضافه می‌کنیم. سوپ باید حدود نیم الی یک ساعت دیگر نیز بپزد تا جا بیفتد.
اگر سوپ سفت شد به آن آب اضافه می‌کنیم و بعد از کمی سرد شدن، آن را در ظرف می‌کشیم.
با کمی جعفری خردشده روی سوپ را تزئین کرده، با لیموترش میل نمایید.
کالری موجود در سوپ رشته:
مقدار کالری موجود در کل سوپ 1920 کیلوکالری می‌باشد.
مقدار کالری موجود در یک کاسه ماست‌خوری از این سوپ 140 کیلوکالری می‌باشد.
سوپ رشته

💬 نظرات و تجربیات کاربران

برای ثبت نظر باید وارد حساب کاربری خود شوید

ورود / ثبت‌نام
💬

هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید!