🍲 سوپ رشته
مرغ و پیاز و نمک را حدود 3 الی 4 ساعت میپزیم سپس آب مرغ را جدا کرده و گوشتهای مرغ را نیز خرد کرده و کنار میگذاریم.
📊 سختی:
🟡 متوسط
👁️ بازدید:
۱,۹۴۱
🥘 مواد اولیه
اسکلت مرغ یک عدد
رب گوجهفرنگی 4 قاشق غذاخوری
رشته سوپی چهار فنجان
جعفری خردکرده چهار قاشق
نخودفرنگی یک فنجان
جو پرک یک فنجان
نمک به مقدار لازم
پیاز یک عدد
رب گوجهفرنگی 4 قاشق غذاخوری
رشته سوپی چهار فنجان
جعفری خردکرده چهار قاشق
نخودفرنگی یک فنجان
جو پرک یک فنجان
نمک به مقدار لازم
پیاز یک عدد
👨🍳 دستور پخت
مرغ و پیاز و نمک را حدود 3 الی 4 ساعت میپزیم سپس آب مرغ را جدا کرده و گوشتهای مرغ را نیز خرد کرده و کنار میگذاریم.
جو پرک را به آب مرغ اضافه میکنیم. سوپ باید حدود دو ساعت بپزد تا لعاب بیندازد.
رب گوجهفرنگی، مرغ خردشده، رشته سوپی و نخودفرنگی پختهشده را نیز اضافه میکنیم. سوپ باید حدود نیم الی یک ساعت دیگر نیز بپزد تا جا بیفتد.
اگر سوپ سفت شد به آن آب اضافه میکنیم و بعد از کمی سرد شدن، آن را در ظرف میکشیم.
با کمی جعفری خردشده روی سوپ را تزئین کرده، با لیموترش میل نمایید.
کالری موجود در سوپ رشته:
مقدار کالری موجود در کل سوپ 1920 کیلوکالری میباشد.
مقدار کالری موجود در یک کاسه ماستخوری از این سوپ 140 کیلوکالری میباشد.
جو پرک را به آب مرغ اضافه میکنیم. سوپ باید حدود دو ساعت بپزد تا لعاب بیندازد.
رب گوجهفرنگی، مرغ خردشده، رشته سوپی و نخودفرنگی پختهشده را نیز اضافه میکنیم. سوپ باید حدود نیم الی یک ساعت دیگر نیز بپزد تا جا بیفتد.
اگر سوپ سفت شد به آن آب اضافه میکنیم و بعد از کمی سرد شدن، آن را در ظرف میکشیم.
با کمی جعفری خردشده روی سوپ را تزئین کرده، با لیموترش میل نمایید.
کالری موجود در سوپ رشته:
مقدار کالری موجود در کل سوپ 1920 کیلوکالری میباشد.
مقدار کالری موجود در یک کاسه ماستخوری از این سوپ 140 کیلوکالری میباشد.

💬 نظرات و تجربیات کاربران
برای ثبت نظر باید وارد حساب کاربری خود شوید
ورود / ثبتنام💬
هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید!