خانه / غذاهای محلی / سالاد کاپریس

🍲 سالاد کاپریس

این سالاد رو حتما تجربه کنید
📊 سختی: 🟡 متوسط
👁️ بازدید: ۱,۳۸۳

🥘 مواد اولیه

گوجه‌فرنگی درشت: ۲ عدد

پنیر موتزارلا: ۲۰۰ گرم

ریحان: یک دسته کوچک

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

روغن زیتون: به میزان لازم

👨‍🍳 دستور پخت

گوجه‌فرنگی را به ضخامت ۵ میلی‌متر ورقه‌ورقه کرده و سر و ته آن‌ را دور بیندازید.
گلوله‌های پنیر را از آب درآورده و خشک کنید، سپس آنها را به ضخامت گوجه‌فرنگی‌ها ورقه‌ورقه کنید.
برگ‌های ریحان را از ساقه جدا کنید. در یک بشقاب یک لایه گوجه‌فرنگی چیده و روی آن را پنیر قرار دهید. کمی نمک و فلفل سیاه نیمکوب روی آن بپاشید و برگ‌های ریحان را روی آن بچینید. کمی روغن زیتون را روی آن ریخته و با نان سیاه سرو کنید.

فوت آشپزی

۱. برای پر بارتر کردن این سالاد می‌توانید از ریحان یا جعفری ساطوری، زیتون حلقه‌حلقه و سس خردل استفاده کنید.

۲. برای تهیه این سالاد از گوجه‌فرنگی سفت و رسیده استفاده کنید تا دانه‌های آن از درون گوجه‌فرنگی خارج نشود.
سالاد کاپریس

💬 نظرات و تجربیات کاربران

برای ثبت نظر باید وارد حساب کاربری خود شوید

ورود / ثبت‌نام
💬

هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید!