🍲 کیک دارچینی
توضیحاتی برای این غذا ثبت نشده است.
📊 سختی:
🟡 متوسط
👁️ بازدید:
۱,۷۶۸
🥘 مواد اولیه
تخم مرغ تخم مرغ 3عدد
شكر 1ونیم پیمانه
چای (دم كرده و سرد شده)
نصف پیمانه شیر
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل 1چهارم قاشق چایخوری
دارچین 1قاش
شكر 1ونیم پیمانه
چای (دم كرده و سرد شده)
نصف پیمانه شیر
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل 1چهارم قاشق چایخوری
دارچین 1قاش
👨🍳 دستور پخت
تخممرغها را با همزن برقی خوب میزنیم و شكر را كم كم در حین هم زدن اضافه میكنیم تا حجیم و سبك شوند، سپس وانیل را نیز كم كم ریخته و به هم زدن ادامه میدهیم. چای، شیر و روغن را نیز اضافه كرده و با سایر مواد مخلوط میكنیم. آرد را همراه با دارچین و بیكینگپودر الك كرده، به مواد می افزاییم و خوب هم میزنیم تا مواد یك دست و بدون گلوله آرد به دست آید.<br />مواد را در قالبی كه چرب كرده و كمی آردپاشی كردهایم، ریخته و آن را در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه میگذاریم تا بپزد. پس از پخت روی آن را با پودر شكر و دارچین مخلوط شده تزیین میكنیم.

💬 نظرات و تجربیات کاربران
برای ثبت نظر باید وارد حساب کاربری خود شوید
ورود / ثبتنام💬
هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید!