خانه / غذاهای محلی / کیک دارچینی

🍲 کیک دارچینی

توضیحاتی برای این غذا ثبت نشده است.

📊 سختی: 🟡 متوسط
👁️ بازدید: ۱,۷۶۸

🥘 مواد اولیه

تخم مرغ تخم مرغ 3عدد
شكر 1ونیم پیمانه
چای (دم كرده و سرد شده)
نصف پیمانه شیر
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل 1چهارم قاشق چایخوری
دارچین 1قاش

👨‍🍳 دستور پخت

تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی خوب میزنیم و شكر را كم كم در حین هم زدن اضافه میكنیم تا حجیم و سبك شوند، سپس وانیل را نیز كم كم ریخته و به هم زدن ادامه می‌دهیم. چای، شیر و روغن را نیز اضافه كرده و با سایر مواد مخلوط می‌كنیم. آرد را همراه با دارچین و بیكینگ‌پودر الك كرده، به مواد می افزاییم و خوب هم میزنیم تا مواد یك دست و بدون گلوله آرد به دست آید.<br />مواد را در قالبی كه چرب كرده و كمی آردپاشی كرده‌ایم، ریخته و آن را در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد به مدت 40 دقیقه می‌گذاریم تا بپزد. پس از پخت روی آن را با پودر شكر و دارچین مخلوط شده تزیین می‌كنیم.
کیک دارچینی

💬 نظرات و تجربیات کاربران

برای ثبت نظر باید وارد حساب کاربری خود شوید

ورود / ثبت‌نام
💬

هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید!