خانه / غذاهای محلی / کوکو سیب زمینی

🍲 کوکو سیب زمینی

کوکوی سیب‌زمینی اصولا از جمله غذاهایی است که سریع و راحت درست می‌شود. حالا تصور کنید اگر بخواهیم آن را با سرعت بیشتری آماده کنیم، چه باید بکنیم؟! درست حدس زدید؛ تنها راه، حذف زمان پخت سیب‌زمینی‌ها و در نتیجه استفاده از سیب‌زمینی به صورت خام است. در اینجا روش پخت این نوع کوکو با کمی تغییرات در پخت نوع معمولی آن، ارائه شده است. پس آستین‌ها را بالا بزنید و طبق دستورالعمل شروع به پخت و پز کنید.
📊 سختی: 🟡 متوسط
👁️ بازدید: ۱,۷۷۳

🥘 مواد اولیه

<p>- 3 عدد سیب‌زمینی بزرگ<br />- یک عدد تخم‌مرغ (سفیده و زرده آن را با هم مخلوط کنید)<br />- نصف پیمانه آرد سفید<br />- نصف قاشق چای‌خوری گشنیز یا نعنای خرد‌شده (در صورت دلخواه)<br />- یک حبه سیر (خرد شده)<br />- 2 قاشق سوپ‌خوری کره<br />- 2 قاشق سوپ‌ خوری روغن<br />- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم</p>

👨‍🍳 دستور پخت

<p>1 - ابتدا سیب‌زمینی‌ها را بشویید و پوست آنها را بکنید. سپس آنها را با رنده متوسط رنده کنید. سیب‌زمینی‌های رنده شده را داخل کاسه بلوری بریزید و تخم‌مرغ را همراه آرد، سیر، سبزی‌معطر، نمک و فلفل به آن اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.<br />2 - تابه‌ای آماده کنید، سپس روغن و کره را در آن بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید تا روغن داغ شده و کره آب شود. حالا یک قاشق پر از مخلوط را داخل روغن بریزید و دورتادور و سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید و در واقع شکلی شبیه دایره به کوکو بدهید.<br />وقتی یک روی کوکوها در روغن سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.<br />نکته: در صورتی که مقدار روغن ذکر شده برای این منظور کافی نبود، مقداری روغن و همچنین کره به آن اضافه کنید.<br />(کره برای مزه‌دار کردن کوکو به روغن افزوده می‌شود)<br />پس از آماده شدن کوکوها اگر می‌خواهید پروژه سورپرایز کردن خانم خانه کامل شود، یک ظرف سالاد گوجه و خیار درست کنید.<br />اگر در خانه خیار نداشتید، چند گوجه را خوب بشویید و ریز خرد کرده و با لیموترش مزه‌دار کنید.</p>
کوکو سیب زمینی

💬 نظرات و تجربیات کاربران

برای ثبت نظر باید وارد حساب کاربری خود شوید

ورود / ثبت‌نام
💬

هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید!