🍲 کوفته پنیر، کوفته پنیر با گوشت و پیازچه
کوفته پنیری یک کوفته قلقلی آسان است که بچه ها از خوردن آنها لذت می برند. برای آموزش پخت این کوفته خوشمزه با ما همراه شوید.
📊 سختی:
🟡 متوسط
👁️ بازدید:
۱,۵۶۱
🥘 مواد اولیه
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
پنیر خامه ای
225 گرم
100 گرم / 439 کالری
پنیر پارمسان
1/3 فنجان
100 گرم / 431 کالری
سس مایونز
1/2 فنجان
100 گرم / 691 کالری
گوشت قرمز فیله پخته و خرد شده
85 گرم
100 گرم / 200 کالری
پیازچه خرد شده
1/4 فنجان
یک عدد / 3 کالری
نمک
به مقدار لازم
100 گرم / 0 کالری
جعفری خرد شده
1/2 فنجان
100 گرم / 25 کالری
اندازه
مقدار / کالری
پنیر خامه ای
225 گرم
100 گرم / 439 کالری
پنیر پارمسان
1/3 فنجان
100 گرم / 431 کالری
سس مایونز
1/2 فنجان
100 گرم / 691 کالری
گوشت قرمز فیله پخته و خرد شده
85 گرم
100 گرم / 200 کالری
پیازچه خرد شده
1/4 فنجان
یک عدد / 3 کالری
نمک
به مقدار لازم
100 گرم / 0 کالری
جعفری خرد شده
1/2 فنجان
100 گرم / 25 کالری
👨🍳 دستور پخت
*. درون یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای، سس مایونز و پنیر پارمسان را با هم زن برقی مخلوط کنید.
*. تا اینکه خوب ترکیب شوند و بعد با گوشت و پیازچه به وسیله هم زن دستی مخلوط کنید.
*. دو تکه پلاستیک بلند و تمیز را روی سطح صاف پهن کنید.
*. روی هر کدام 1/4 فنجان برگ جعفری خرد شده را پراکنده کنید.
*. مخلوط پنیر را به دو قسمت جدا کنید و هر کدام را روی هر یک از پلاستیک ها قرار دهید.
*. انتهای پلاستیک را به یکدیگر بچسبانید و هر دوی آن ها را به شکل یک توپ در بیاورید.
*. سپس به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد در صورت تمایل با بیسکوییت سرو کنید.
*. تا اینکه خوب ترکیب شوند و بعد با گوشت و پیازچه به وسیله هم زن دستی مخلوط کنید.
*. دو تکه پلاستیک بلند و تمیز را روی سطح صاف پهن کنید.
*. روی هر کدام 1/4 فنجان برگ جعفری خرد شده را پراکنده کنید.
*. مخلوط پنیر را به دو قسمت جدا کنید و هر کدام را روی هر یک از پلاستیک ها قرار دهید.
*. انتهای پلاستیک را به یکدیگر بچسبانید و هر دوی آن ها را به شکل یک توپ در بیاورید.
*. سپس به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد در صورت تمایل با بیسکوییت سرو کنید.

💬 نظرات و تجربیات کاربران
برای ثبت نظر باید وارد حساب کاربری خود شوید
ورود / ثبتنام💬
هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید!