خانه / غذاهای محلی / کوفته قلقلی، کوفته ریزه

🍲 کوفته قلقلی، کوفته ریزه

کوفته یکی از غذاهای پرانرژی و خوشمزه است که در اندازه های مختلف و با روش های گوناگون طبخ می شود ولی معمولا برای پخت انواع مختلف آن از اجاق گاز به عنوان وسیله پخت استفاده می کنند. کوفته قلقلی یا کوفته ریزه غذایی بسیار خوشمزه است که تفاوت اصلی آن با دیگر کوفته ها در اندازه های آنهاست. با ما همراه باشید تا دو روش تهیه این کوفته خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
📊 سختی: 🟡 متوسط
👁️ بازدید: ۲,۲۰۱

🥘 مواد اولیه

گوشت چرخ کرده 500گرم

برنج پخته (شفته) 120گرم

تخم مرغ یک عدد

سبزی کوفته ( ساتوری) یک کیلو

فلفل دلمه 3عدد

گوجه فرنگی 3عدد

نمک+فلفل سیاه+جوز هندی به میزان دلخواه

رب گوجه فرنگی 3قاشق غذا خوری

👨‍🍳 دستور پخت

گوشت و برنج و سبزی و تخم مرغ و نمک و فلفل و جز را با هم مخلوط می کنیم، و آنقدر ورز می دهیم تا جسبندگی زیادی پیدا کند

مواد را به اندازه نارنگی برداشته گرد کرده و در روغن داغ شده سرخ کنید البته باید با حوصله سرخ کنید تا له نشوند .

در یگ قابلمه بزرگ فلفل دلمه های ورقه شده و بعد گوجه ورقه شده را رویه هم میچینیم
بعد کوفته های طلایی سرخ شده را به شکل حرم روی گوجه ها می چینیم ،
در یک تابه کمی روغن ریخته وسه قاشق رب گوجه در آن تفت می دهیم
جز هندی و فلفل نمک را اضافه می کنیم و بعد دو لیوان آب به سس اصافه میکنیم
کمی که جوش آمد آن را روی کوفته ها ریخته و در قابلمه را میگداریم تا با حرارت کم بپزد به مدت نیم ساعت.
کوفته باید با بخار سس بپزد.
کوفته قلقلی، کوفته ریزه

💬 نظرات و تجربیات کاربران

برای ثبت نظر باید وارد حساب کاربری خود شوید

ورود / ثبت‌نام
💬

هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید!