خانه / غذاهای محلی / خورش قیمه

🍲 خورش قیمه

من به شخصه این غذا رو خیلی دوست دارم و اگر توی هفته چند بار هم سرو کنیم باز هم میلش از بین نمی ره :)
📊 سختی: 🟡 متوسط
👁️ بازدید: ۱,۳۷۴

🥘 مواد اولیه

<p>مغز ران گوساله يا گوسفند:    750 گرم<br />لپه:    100 گرم<br />پياز سرخ کرده:    2 قاشق غذاخوری<br />ليموعمانی:    4 تا 5 عدد<br />سیب زمینی:    5 عدد متوسط<br />رب گوجه فرنگی:     دو قاشق سوپخوری<br />روغن :    به مقدار کافی برای سرخ کردن سیب زمینی<br />نمک و فلفل:     به مقدار کافی</p>

👨‍🍳 دستور پخت

<p><br />پس از شستن گوشت و لپه، گوشت را ريز کرده سپس با پياز سرخ کرده و سپس رب گوجه فرنگی را افزوده و کمی سرخ می کنیم. لپه را چندساعت قبل می گذارید درآب خیس بخورداینکار باعث میشود که لپه خام نباشد و هم جلوی نفخ را میگیرد و بعداز آب گیری در آبکش در ظرفی می ريزیم و دو سه قاشق روغن به آن می افزاییم و ظرف را روی آتش می گذاریم و لپه را به اين ترتيب کمی سرخ می کنیم.<br /><br /> <br /><br />اين عمل از وا رفتن لپه هنگام طبخ جلوگیری می نمايد. گوشت را داخل ظرف می ريزیم و در آنرا می گذاریم تا آب آن کشيده شود، بعد دو ليوان آب می ریزیم.<br /><br /> <br /><br />کمی نمک و فلفل و ليمو عمانی را به آن اضافه می کنيم و می گذاریم با يک حرارت ملايم پخته شود و کاملا" جا بیافتد.دقایقی قبل از سرو کردن میتوان مقداری دارچین به خورشت افزود. سيب زمينی را خلال کرده و جداگانه آنرا سرخ می کنيم و در حین سرخ کردن کمی نمک می زنيم.</p>
خورش قیمه

💬 نظرات و تجربیات کاربران

برای ثبت نظر باید وارد حساب کاربری خود شوید

ورود / ثبت‌نام
💬

هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید!