🍲 خورش قیمه
من به شخصه این غذا رو خیلی دوست دارم و اگر توی هفته چند بار هم سرو کنیم باز هم میلش از بین نمی ره :)
📊 سختی:
🟡 متوسط
👁️ بازدید:
۱,۳۷۴
🥘 مواد اولیه
<p>مغز ران گوساله يا گوسفند: 750 گرم<br />لپه: 100 گرم<br />پياز سرخ کرده: 2 قاشق غذاخوری<br />ليموعمانی: 4 تا 5 عدد<br />سیب زمینی: 5 عدد متوسط<br />رب گوجه فرنگی: دو قاشق سوپخوری<br />روغن : به مقدار کافی برای سرخ کردن سیب زمینی<br />نمک و فلفل: به مقدار کافی</p>
👨🍳 دستور پخت
<p><br />پس از شستن گوشت و لپه، گوشت را ريز کرده سپس با پياز سرخ کرده و سپس رب گوجه فرنگی را افزوده و کمی سرخ می کنیم. لپه را چندساعت قبل می گذارید درآب خیس بخورداینکار باعث میشود که لپه خام نباشد و هم جلوی نفخ را میگیرد و بعداز آب گیری در آبکش در ظرفی می ريزیم و دو سه قاشق روغن به آن می افزاییم و ظرف را روی آتش می گذاریم و لپه را به اين ترتيب کمی سرخ می کنیم.<br /><br /> <br /><br />اين عمل از وا رفتن لپه هنگام طبخ جلوگیری می نمايد. گوشت را داخل ظرف می ريزیم و در آنرا می گذاریم تا آب آن کشيده شود، بعد دو ليوان آب می ریزیم.<br /><br /> <br /><br />کمی نمک و فلفل و ليمو عمانی را به آن اضافه می کنيم و می گذاریم با يک حرارت ملايم پخته شود و کاملا" جا بیافتد.دقایقی قبل از سرو کردن میتوان مقداری دارچین به خورشت افزود. سيب زمينی را خلال کرده و جداگانه آنرا سرخ می کنيم و در حین سرخ کردن کمی نمک می زنيم.</p>

💬 نظرات و تجربیات کاربران
برای ثبت نظر باید وارد حساب کاربری خود شوید
ورود / ثبتنام💬
هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید!