🍲 خنکی

اسمش لرزونک است و برای خنکی و شادی است و بیشتر در تابستان درست میشود.
📊 سختی: 🟡 متوسط
👁️ بازدید: ۱,۴۳۰

🥘 مواد اولیه

نشاسته_اب_شکر_وانیل

👨‍🍳 دستور پخت

اول یک لیوان نشاسته رچ در یک دیگ متوسط میریزی و بعد با ٨لیوان اب مخلوط میکنی در روی اجاق و بعد ۵ دقیقه شکر را ب اندازه ی دلخواه میریزی و گلاب و وانیلوهم همینطور. و منتظر میشویم تا کمی صفت شود و پس از صفت شدن ان را به مدت١٠ دقیقه در بیرون از اجاق نگه میداری و سپس در یخچال میزارید تا صفت شود و اماده برای خوردن
خنکی

💬 نظرات و تجربیات کاربران

برای ثبت نظر باید وارد حساب کاربری خود شوید

ورود / ثبت‌نام
💬

هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید!