🍲 خنکی
اسمش لرزونک است و برای خنکی و شادی است و بیشتر در تابستان درست میشود.
📊 سختی:
🟡 متوسط
👁️ بازدید:
۱,۴۳۰
🥘 مواد اولیه
نشاسته_اب_شکر_وانیل
👨🍳 دستور پخت
اول یک لیوان نشاسته رچ در یک دیگ متوسط میریزی و بعد با ٨لیوان اب مخلوط میکنی در روی اجاق و بعد ۵ دقیقه شکر را ب اندازه ی دلخواه میریزی و گلاب و وانیلوهم همینطور. و منتظر میشویم تا کمی صفت شود و پس از صفت شدن ان را به مدت١٠ دقیقه در بیرون از اجاق نگه میداری و سپس در یخچال میزارید تا صفت شود و اماده برای خوردن

💬 نظرات و تجربیات کاربران
برای ثبت نظر باید وارد حساب کاربری خود شوید
ورود / ثبتنام💬
هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید!