🍲 کباب کنجه لاری
کباب کنجه لاری یکی از غذاهای لذیذ و معروف ایرانی است که زبان زد عام وخاص می باشد.کباب کنجه لاری باید با ماست ترکیب شود و یکی از دلایل خوشمز گی آن هم به همین کار است.
📊 سختی:
🟡 متوسط
👁️ بازدید:
۱,۸۰۱
🥘 مواد اولیه
<p>گوشت فیله بره<br />ماست ساده و پر چرب دو لیوان<br />فلفل سیاه<br />نمک</p>a
👨🍳 دستور پخت
<p>ابتدا گوشت را تکه تکه ( گُل گُل ) کرده ، روی سفره یا داخل سینی بزرگ گذاشته ودر فضایی باز قرار می گیرد تا گوشت از حالت شُل بودن خارج شود. تکه های گوشت درون اَسی ( قابلمه – سطل ) ریخته می شود پیاز را خرد می کنیم و روی آن می ریزیم. ماست چکیده نیز همراه با نمک وفلفل سیاه به آن اضافه می کنیم . با دست آنهارا به هم می زنیم تا با هم قاطی شود . آنرا به مدت 24 ساعت در یخچال قرار داده تا ماست ها ومواد دیگر به خورد گوشت رود وگوشت حالت تُرد ونرم پیدا کند .</p>
<p align="justify"> بعداز آن گوشت ها ( هشت تکه گوشت ) را به سیخ کشیده وآنهارا روی منقل که پرازآتش زغال است قرار می دهیم . بوسیله پنکه دستی یا بادزن ودر صورت نبودن این وسایل با تکه ای مقوا آنرا باد می زنیم تا آتش زغال شعله ور شود . طی این مدت سیخ ها مرتب می چرخانیم تا گوشت نسوزد و همه ی قسمت آن پخته شود .گوشت ها که قرمز وپخته شد ، دوتکه نان در سینی بزرگ می گذاریم وسیخ هارا روی آن قرار می دهیم و چند تکه نان هم روی کباب میگذاریم تا سرد نشود . کباب هارا روی سفره برده وهمراه با ماست ( ماست خیار ) و( ماست وپیاز) خودش با سبزی ونان و در بعضی مواقع با چلو خورده می شود .</p>
<p align="justify"> بعداز آن گوشت ها ( هشت تکه گوشت ) را به سیخ کشیده وآنهارا روی منقل که پرازآتش زغال است قرار می دهیم . بوسیله پنکه دستی یا بادزن ودر صورت نبودن این وسایل با تکه ای مقوا آنرا باد می زنیم تا آتش زغال شعله ور شود . طی این مدت سیخ ها مرتب می چرخانیم تا گوشت نسوزد و همه ی قسمت آن پخته شود .گوشت ها که قرمز وپخته شد ، دوتکه نان در سینی بزرگ می گذاریم وسیخ هارا روی آن قرار می دهیم و چند تکه نان هم روی کباب میگذاریم تا سرد نشود . کباب هارا روی سفره برده وهمراه با ماست ( ماست خیار ) و( ماست وپیاز) خودش با سبزی ونان و در بعضی مواقع با چلو خورده می شود .</p>

💬 نظرات و تجربیات کاربران
برای ثبت نظر باید وارد حساب کاربری خود شوید
ورود / ثبتنام💬
هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید!