خانه / غذاهای محلی / دلمه کاهو، دلمه کاهو و ماهی

🍲 دلمه کاهو، دلمه کاهو و ماهی

دلمه کاهوپیچ، یکی از معروف ترین و پرمخاطب ترین غذاهای رژیمی خاورمیانه است که سرو آن در میان بسیاری از مردم این منطقه رایج است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دلمه خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
📊 سختی: 🟡 متوسط
👁️ بازدید: ۲,۲۰۹

🥘 مواد اولیه

مواد لازم


اندازه


مقدار / کالری

ماهی از هر نوع که دوست دارید


نیم کیلوگرم


100 گرم / 100 کالری

برگ تازه کاهو


حدود 24 عدد


100 گرم / 17 کالری

برنج


یک پیمانه، نیم پز شده


100 گرم / 360 کالری

پیاز


یک عدد، رنده شده


100 گرم / 5 کالری

پودر سیر


مقداری


100 گرم / 246 کالری

کرفس


4 تا 5 شاخه، خرد شده


100 گرم / 13 کالری

فلفل قرمز


مقداری


100 گرم / 22 کالری

گوجه فرنگی


مقداری، پوست کنده و کاملا خرد شده


100 گرم / 15 کالری

مارگارین


3 قاشق سوپ خوری


100 گرم / 850 کالری

رب گوجه فرنگی


به مقدار لازم


100 گرم / 76 کالری

نمک و فلفل


به مقدار لازم


100 گرم / 0 کالری

👨‍🍳 دستور پخت

*. تیغ و استخوان های ماهی را جدا کرده و ماهی را به قطعات ریز در آورید.

*. برگ های کاهو را مدتی در آب جوش قرار دهید سپس از آب بیرون آورید.

*. قطعات ریز ماهی را با برنج، پودر سیر، پیاز، کرفس، فلفل قرمز و گوجه فرنگی مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آن ها اضافه کنید.

*. درون هر یک از برگ های کاهو، مقداری از مخلوط را ریخته و آن را بپیچید.

*. دلمه ها را به ردیف، درون قابلمه بچینید و روی آن ها مارگارین بریزید و رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را به آن ها بیافزایید.

*. در قابلمه را گذاشته و بگذارید با حرارت کم، حدود نیم ساعت بپزند.
دلمه کاهو، دلمه کاهو و ماهی

💬 نظرات و تجربیات کاربران

برای ثبت نظر باید وارد حساب کاربری خود شوید

ورود / ثبت‌نام
💬

هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید!