خانه / غذاهای محلی / بيسكـويت دو رنگ

🍲 بيسكـويت دو رنگ

توضیحاتی برای این غذا ثبت نشده است.

📊 سختی: 🟡 متوسط
👁️ بازدید: ۱,۵۵۲

🥘 مواد اولیه

كره: 175 گرم
آرد: دو الي دو و نیم پيمانه
پودر شكر: نصف پيمانه
بيكينگ پودر: نصف قاشق چايخوري
تخم‌مرغ: يك عدد
وانيل: نصف قاشق چايخوري
پودر كاكائو: يك قاشق چايخوري

👨‍🍳 دستور پخت

كره، پودر شكر و وانيل را در ظرفي ريخته و با همزن مي‌زنيم تا كاملا كرم رنگ و كشدار شود، سپس تخم‌مرغ را اضافه كرده و هم مي‌زنيم. بيكينگ‌پودر را به مواد افزوده، كم‌كم آرد را اضافه كرده و هم مي‌زنيم.

پودر كاكائو را با نيمي از مواد مخلوط كرده، سپس خمير را روي ميز كار باز كرده، با قالب‌هاي مختلف قالب مي‌زنيم. مي‌توان به صورت دو رنگ خمير كاكائويي و سفيد را كنار هم باز نموده و قالب زد يا مي‌توان جداگانه خمیرها را قالب‌گیری نمود. بيسكويت‌ها را در سيني فر چيده و در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 15 تا 20 دقيقه قرار مي‌دهيم. در صورت داشتن دستگاه بيسكويت‌زن از مواد (دو رنگ) داخل دستگاه گذاشته و آنها را به اشكال مختلف تهيه مي‌كنيم.
بيسكـويت دو رنگ

💬 نظرات و تجربیات کاربران

برای ثبت نظر باید وارد حساب کاربری خود شوید

ورود / ثبت‌نام
💬

هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید!