🍲 بيسكـويت دو رنگ
توضیحاتی برای این غذا ثبت نشده است.
📊 سختی:
🟡 متوسط
👁️ بازدید:
۱,۵۵۲
🥘 مواد اولیه
كره: 175 گرم
آرد: دو الي دو و نیم پيمانه
پودر شكر: نصف پيمانه
بيكينگ پودر: نصف قاشق چايخوري
تخممرغ: يك عدد
وانيل: نصف قاشق چايخوري
پودر كاكائو: يك قاشق چايخوري
آرد: دو الي دو و نیم پيمانه
پودر شكر: نصف پيمانه
بيكينگ پودر: نصف قاشق چايخوري
تخممرغ: يك عدد
وانيل: نصف قاشق چايخوري
پودر كاكائو: يك قاشق چايخوري
👨🍳 دستور پخت
كره، پودر شكر و وانيل را در ظرفي ريخته و با همزن ميزنيم تا كاملا كرم رنگ و كشدار شود، سپس تخممرغ را اضافه كرده و هم ميزنيم. بيكينگپودر را به مواد افزوده، كمكم آرد را اضافه كرده و هم ميزنيم.
پودر كاكائو را با نيمي از مواد مخلوط كرده، سپس خمير را روي ميز كار باز كرده، با قالبهاي مختلف قالب ميزنيم. ميتوان به صورت دو رنگ خمير كاكائويي و سفيد را كنار هم باز نموده و قالب زد يا ميتوان جداگانه خمیرها را قالبگیری نمود. بيسكويتها را در سيني فر چيده و در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 15 تا 20 دقيقه قرار ميدهيم. در صورت داشتن دستگاه بيسكويتزن از مواد (دو رنگ) داخل دستگاه گذاشته و آنها را به اشكال مختلف تهيه ميكنيم.
پودر كاكائو را با نيمي از مواد مخلوط كرده، سپس خمير را روي ميز كار باز كرده، با قالبهاي مختلف قالب ميزنيم. ميتوان به صورت دو رنگ خمير كاكائويي و سفيد را كنار هم باز نموده و قالب زد يا ميتوان جداگانه خمیرها را قالبگیری نمود. بيسكويتها را در سيني فر چيده و در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 15 تا 20 دقيقه قرار ميدهيم. در صورت داشتن دستگاه بيسكويتزن از مواد (دو رنگ) داخل دستگاه گذاشته و آنها را به اشكال مختلف تهيه ميكنيم.

💬 نظرات و تجربیات کاربران
برای ثبت نظر باید وارد حساب کاربری خود شوید
ورود / ثبتنام💬
هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید!