🍲 بیف استروگانف
تا به حال تاریخچه بیف استروگانف - این غذای روسی که این روزها در فهرست غذاهای رسمی ما نیز قرار گرفته است - را شنیده اید؟ این طور که می گویند در پایان قرن نوزدهم در شهر ادسا، آشپزی به نام الکساندر استروگانف، خوراک خوشمزهای از بیف (گوشت گوساله)، پیاز و خامه درست کرد که به عنوان غذای اختصاصی، نام فامیل خود را بر آن گذاشت. بعدها به ترکیب این غذا سیب زمینی سرخ شده نیز اضافه شد.
📊 سختی:
🟡 متوسط
👁️ بازدید:
۱,۶۳۱
🥘 مواد اولیه
<p>گوشت ریز قطعه شده: نیم کیلو<br />پیاز متوسط: یک عدد<br />کره: یک قاشق سوپخوری<br />روغن: یک قاشق سوپخوری<br />قارچ: 250 گرم<br />جعفری: یک قاشق سوپخوری، خرد شده<br />سیب زمینی خلال شده: 2 قاشق سوپخوری<br />مواد لازم برای سس:<br />کره: 2 قاشق سوپخوری<br />خامه ترش: 2 قاشق سوپخوری<br />آرد سفید: 2 قاشق سوپخوری<br />شیر: 4/3 پیمانه<br />نمک و فلفل به مقدار لازم</p>
👨🍳 دستور پخت
<p>• قارچهای خرد شده را با مقداری نمک و کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.<br />• در این میان، پیاز را در تابهای دیگر سرخ کنید.<br />• گوشتهای تکه شده را به پیازها اضافه کنید و به مدت یک دقیقه آنها را سرخ کنید.<br />• به مخلوط گوشت و پیاز، مقداری آب، نمک و فلفل اضافه کنید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید به مدت 45 دقیقه، گوشت به طور کامل بپزد.<br />• برای تهیه سس، کره را در یک قابلمه ریخته، ذوب کنید، سپس آرد را به کره اضافه کنید و هم بزنید تا نرم و روان شوند.<br /> شیر ونمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید به مدت یک دقیقه بجوشد سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و خامه را درون سس بریزید.<br />• گوشت و سس و قارچها را با هم مخلوط کنید.<br />• روی آن سیب زمینی سرخ کرده خلال و کمی جعفری خرد شده بریزید و میل کنید.</p>

💬 نظرات و تجربیات کاربران
(۱)
۵.۰
⭐⭐⭐⭐⭐
برای ثبت نظر باید وارد حساب کاربری خود شوید
ورود / ثبتنام
a
admin
۱۴ October ۲۰۲۵
⭐⭐⭐⭐⭐
سسیسییسسی س سس یس یسی س یسی