خانه / غذاهای محلی / اسنک بوقلمون

🍲 اسنک بوقلمون

این هم یه اسنک متفاوت با طعم بوقلمون
📊 سختی: 🟡 متوسط
👁️ بازدید: ۲,۲۵۷

🥘 مواد اولیه

200 گرم گوشت بوقلمون بدون استخوان
نان تست 8 عدد
گوجه متوسط 1 عدد
فلفل دلمه 1 عدد
پنیر پیتزا 150 گرم
آبلیمو به مقدار لازم
نمک
فلفل قرمز
ادویه کاری

👨‍🍳 دستور پخت

گوشت بوقلمون رو با کمی آبلیمو و پیاز بخوابونید و بهش مقدار کمی نمک بزنید. بعد از ده دقیقه توی روغن با قارچ به مدت 20 تا 30 دقیقه سرخ کنید و کمی تفت بدید. گوشت بوقلمون بخاطر آبلیمو در هنگام سرخ شدن رشته رشته میشه. از این ترکیب به همراه کمی پنیر پیتزا میتوان به عنوان ملات اسنک استفاده کنید.
اسنک بوقلمون

💬 نظرات و تجربیات کاربران

برای ثبت نظر باید وارد حساب کاربری خود شوید

ورود / ثبت‌نام
💬

هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید!