🍲 اسنک بوقلمون
این هم یه اسنک متفاوت با طعم بوقلمون
📊 سختی:
🟡 متوسط
👁️ بازدید:
۲,۲۵۷
🥘 مواد اولیه
200 گرم گوشت بوقلمون بدون استخوان
نان تست 8 عدد
گوجه متوسط 1 عدد
فلفل دلمه 1 عدد
پنیر پیتزا 150 گرم
آبلیمو به مقدار لازم
نمک
فلفل قرمز
ادویه کاری
نان تست 8 عدد
گوجه متوسط 1 عدد
فلفل دلمه 1 عدد
پنیر پیتزا 150 گرم
آبلیمو به مقدار لازم
نمک
فلفل قرمز
ادویه کاری
👨🍳 دستور پخت
گوشت بوقلمون رو با کمی آبلیمو و پیاز بخوابونید و بهش مقدار کمی نمک بزنید. بعد از ده دقیقه توی روغن با قارچ به مدت 20 تا 30 دقیقه سرخ کنید و کمی تفت بدید. گوشت بوقلمون بخاطر آبلیمو در هنگام سرخ شدن رشته رشته میشه. از این ترکیب به همراه کمی پنیر پیتزا میتوان به عنوان ملات اسنک استفاده کنید.

💬 نظرات و تجربیات کاربران
برای ثبت نظر باید وارد حساب کاربری خود شوید
ورود / ثبتنام💬
هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید!