خانه / غذاهای محلی / آش گوشواره

🍲 آش گوشواره

یک از آشهای معروف منطقه آذربایجان و قفقاز آش گوشواره است.
📊 سختی: 🟡 متوسط
👁️ بازدید: ۱,۸۲۱

🥘 مواد اولیه

<p>مواد لازم برای برای خمیر: تخم مرغ 1 عدد نمک نصف قاشق چایخوری آب یک دوم پیمانه آرد 3 پیمانه مواد لازم برای مواد میانی (کوفته سرگنجشکی) گوشت چرخ کرده 200 گرم پیاز رنده شده 1 عدد زرد چوبه مقداری نمک و فلفل به‏ میزان لازم مواد لازم برای برای آش : رب‏ گوجه ‏فرنگی 2 قاشق ‏غذاخوری کره 50 گرم آب 4 لیوان نخود 1 پیمانه جعفری و گشنیز برای تزیین نعنا خشک 1 قاشق‏ غذاخوری سرکه یک چهارم پیمانه پیاز نگینی 1 عدد</p>

👨‍🍳 دستور پخت

<p>طرزتهیه خمیر: مراحل تهیه آش گوشواره آش گوشواره آذربایجان طرز تهیه: تخم‏مرغ، نمک و آب را مخلوط کرده و آرد را کم‏کم به آن بیف زایید. آرد را تا حدی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را به مدت نیم ساعت داخل کیسه به آن استراحت دهید. طرز تهیه مواد میانی: گوشت را با پیاز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کنید و کمی ورز دهید. از گوشت کوفته ریزه‏هایی به اندازه یک فندق درست کرده و تفت دهید. در صورت تمایل می ‏توان به گوشت زردچوبه نیز اضافه کرد. طرز تهیه گوشواره: خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید با کمک وردنه آنرا به قطر 2 میلی‏متر باز کنید. با چاقو مربع‏های 2 در 2 سانتی‏ ببرید روی هر مربع گوشت به اندازه یک نخود قرار دهید. و هر مربع را جدا جدا ببندید. طرز تهیه آش گوشواره: رب گوجه‏فرنگی، پیاز،کره و نعنا خشک را تفت می ‏دهیم و آب اضافه می‏ کنیم تا جوش بیاید بعد گوشواره‏ها را ریخته، هم زده و بعد نخود پخته را اضافه می ‏کنیم بعد از چند جوش سرکه را نیز اضافه نموده و آش را در ظرف می ‏کشیم روی آنرا با جعفری تزیین می ‏کنیم. (مدت پخت نیم ساعت) انرژی کل: 2500 کیلو کالری ماهنامه دنیای تغذیه</p>
آش گوشواره

💬 نظرات و تجربیات کاربران

برای ثبت نظر باید وارد حساب کاربری خود شوید

ورود / ثبت‌نام
💬

هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید!