🍲 کباب بره تیکه ماستی ( لبنانی )
توضیحاتی برای این غذا ثبت نشده است.
📊 سختی:
🟡 متوسط
👁️ بازدید:
۲,۳۳۱
🥘 مواد اولیه
<p>گوشت فیله بره<br /><br />ماست ساده و پر چرب دو لیوان<br /><br />سیر رنده شده 3 حبه<br /><br />پوره گوجه فرنگی یک لیوان یا دو ق رب گوجه فرنگی<br /><br />ادویه مخصوص کبابی یا ادویه گرام ماسالا و یا ادویه تندوری<br /><br />زنجبیل رنده شده یک بوته<br /><br />آب لیموترش تازه و پوست رنده شده آن<br /><br />روغن زیتون<br /><br />نمک</p>
<p><br />پاپریکا یا فلفل قرمز ( غیر تند )<br /><br />فلفل قرمز تند<br /><br />پیاز تازه کبابی<br /><br />فلفل سبز و قرمز کبابی</p>
<p><br />پاپریکا یا فلفل قرمز ( غیر تند )<br /><br />فلفل قرمز تند<br /><br />پیاز تازه کبابی<br /><br />فلفل سبز و قرمز کبابی</p>
👨🍳 دستور پخت
<p>ادویه جات را آماده کرده وگوشت فیله بره را قطعه کبابی برش بزنید و داخل ماست ریخته و مخلوط و مارینه کنید .در صورت تمایل رب گوجه فرنگی یا پوره گوجه فرنگی هم رنگ قشنگی به کباب خواهد داد . این مایه را میتوان با گوشت به مدت چندین ساعت در یخچال قرار داد .حدود 3 تا 4 ساعت این مایه ماریناد را در یخچال نگهدارید سپس به سیخ بکشید . بین هر قطعه گوشت بره یک چهارم قاچ پیاز کبابی و فلفل قرمز و سبز سیخ بکشید . روی آتش کباب کنید . پس از طبخ در انتها به گوشت نمک بزنید .در حین کباب کردن مرتب سیخ ها را زیر رو کنید .</p>

💬 نظرات و تجربیات کاربران
برای ثبت نظر باید وارد حساب کاربری خود شوید
ورود / ثبتنام💬
هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید!